Spoedservice:

Dringende zendingen in de stad verstuurt u best met De Fietskoerier. Het is - by far - de snelste manier om uw pakketen of documenten op hun bestemming te krijgen. We kunnen uw opdracht al binnen de 60 minuten afleveren, zonder CO2 uitstoot. Supersnel, stipt en u draagt niet bij aan extra files.

We hebben veel ervaring met o.a. (scheepvaart)documenten die afgetekend en snel weer terugbezorgd moeten worden. Al deze zendingen worden vervoerd in onze waterdichte koerierstassen.

Uitgaande post:

Uw post wordt op het einde van iedere werkdag (of elke X dagen) door weer en wind bij u op kantoor opgehaald en naar het dichtstbijzijnde bpost kantoor of postpunt gebracht. Het ontlast uw medewerkers en is vaak voordeliger.

Interne post:

Onze koeriers hebben veel ervaring met het verdelen van post over de verschillende vestigingen van een bedrijf of organisatie. We doen dit vaak dagelijks, maar het kan natuurlijk ook minder frequent.

First en last mile:

De Fietskoerier neemt met veel plezier de tijdrovende first en last mile van u over. Opstoppingen, lage emissiezone en andere restricties maken stadsdistributie duur en complex.

De Fietskoerier biedt vaak dé oplossing: een overslagpunt aan de rand van de stad voor vervoerders met pick-ups of leveringen in de Antwerpse binnenstad.

Lokale bezorging voor lokale retailers:

Naleveringen besteld in de fysieke winkel of leveringen in Antwerpen vanaf uw webshop. Ook uw leveringen dragen nu uw kwaliteit-stempel. Door onze persoonlijke aanpak worden zowat al onze opdrachten al bij de eerste bezorg-poging afgeleverd.

Bezorgronde op maat:

Bezorgrondes van boekjes, producten of samples die over verschillende locaties verspreid moeten worden? Ook dit behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Onze software berekent de meest efficiënte route.

Nationaal of internationaal:

Voor uw nationale of internationale (spoed-)opdrachten werken wij samen met een autokoerier en zoeken voor u de beste oplossing.

Afwijkende zendingen:

Heeft u zendingen die afwijken van de voorbeelden hierboven? We denken graag met u mee. Aarzel niet ons te contacteren, wij vinden waarschijnlijk een oplossing!